Changes

Okej, att dela något är rätt tjusigt, men vi är helt enkelt för självständiga för att tycka det är kul att dela något :)
But we love varandra ändå, OF COURSE. Vi är ju trots allt bäst båda två.

Iaf, vi har kvar våra egna bloggar, www.oliviaarkenlund.blogg.se och www.daniscos.blogg.se

Så, ciaaaaao :)

And they yell F-A-B

En sak: Fabulous feat Mike Shorey - Make u mine, haha texten är sköön.

Any girl I gave it to, can't even go love another man
I give it to 'em like no other brother can

Visst blir man lite sugen på Lo'so efter den textraden?

Cause I'm the reason that your girlfriends are ya ex's now, nigga

Nu, DUSCHEN!

D. Can I be the one for you?

Okeeeej, vår blogg är kass. Olivia, vi har inte  skrivet på två dagar - it sucks. What to do what to do? Ska vi ge upp? Njaaaeee. Vet inte.

Skit samma, jag håller på att städa och göra fint på mitt rum. Puh. Ska göra mig själv fin nu också, he he så gott det går. Ska in till storstan med Angie för att äta och dricka gott. Det gillas!

Får återkomma med något roligt snart. Aight?

D. PS.

Jag ska fixa designen i bloggen så gott det går imorgon. Den är lite för rosa, tom för min smak!


D. Spindelfräsaren...

Haha hoho hihi. Jag har glömt berätta en lite äcklig, men rolig sak jag gjorde häromkvällen. En spindel kröp på min vägg, jag tog den med en bit papper och la pappret på golvet för att spola ner det nästa gång jag skulle gå på toaletten. Men, jag han nysa innan jag gick på toaletten så jag behövde papper att snyta mig i. När jag fått tag i första bästa papperstuss insåg jag att spindeln nog låg i pappret hahahahaha. Stackars lilla spindel.
Jag är inte rädd för spindlar, som många andra tjejer, men jag är däremot rädd för fjärilar. Det är en rädsla och fobi som inte går att sätta ord på.

Tänkte även påminna om att idag är det en månad tills jag fyller nitton. Den 17 oktober alltså, skriv in det var. 6 dagar senare kan ni skriva in Olivias birthday... tror jag. Är det den 23e bebe? Pinsamt för mig annars.
Hittade ett foto från min ettårsdag, på mig, mamma och mormor. Där satt vi och fikade och nöjde oss med det lilla, verkligen. Usch, som jag saknar min momor, världens bästa mormor. Idag är en sån dag då saknaden kommer ifatt en och man inte kan tänka på annat. Fruktansvärt jobbigt. Min bästa bästa vän och mormor, jag saknar och älskar dig. Snart är det två år utan dig . . .

Nej om man skulle ta och krypa ner under täcket helt nu då. Minusgrader inomhus också ju. Brrrrr.


På tal om något helt annat, så här ser det ut när jag äter sushi,
jag har lärt mig gilla det nu men inte lärt mig hur man äter det. Jävla pinnar!

D. Nu ni...

Tre är mytomaner, allihopa. Men jag skiter i dem nu för den 19e December blir jag av med. Den 19e ja, visst var det den 17e först? Ja men jag orkar inte.

Visst blir man handikappad utan bil? Jag menar om man är van vid det. Jag blir som en rullstolsburen utan rullstol. Nu ska jag ta BUSSEN hem. Bussjävlen, jag är alltid halvdöd efter att jag flygit över rondeller och trotoarer och luktat på läskiga människor kropplukter. Skitsamma, nu ska jag snart kila till bussen... Fast, jag kanske skulle tå och gå hem? Nej, det orkar jag inte. Om jag inte haft datorn att bära på hade jag gjort det.

D. Min vanliga jävla otur...

Vad sa jag, sa jag inte att Tre kommer stänga av sin kundtjänst idag? Vad har de gjort? STÄNGT AV SIN JÄVLA KUNDTJÄNST! Bryr jag mig om skype och hotmail inte fungerar när jag ska säga upp mitt abonnemang? Skit också (anstränger mig verkligen för att inte skriva för mycket svordomar). Och vad mer, jo idag fick jag ETT TILL kravbrev från Telenor. Vad är deras problem egentligen? Jag har ett autogiro och ska inte ens behöva få hem ett jävla brev. Detta var på en räkning som skulle komma efter jag registrerat mitt autogiro. Stänger de av mitt abonnemang ska jag stänga hela Telenor. Det säger jag bara! Här har vi en laglydig tjej som alltid betalar sina räkningar i tid och alltid ser till att där är pengar på kontot, det ska gudarna (och Telenor) veta.

O. I got so much on my mind

Hej blååååggen.

Är en smula trött på det som kallas hometown, och så vidare.
Vill riktigt gärna göra något kul, så till min födelsedag åker jag upp till Göteborg and it will be great!

Till skillnad från Dan the man gillar jag kylan, jag gillar liksom det mysiga i hela sammanhanget. Att det börjar bli mörkt och ja, mysigt! Snygga koftor, snygga stövlar, höstfärger och förändringar och släng på en hel del hemligt mys på det så förstår ni mig va!

Fick roliga nyheter på jobb igår, så ska bli en fin höst och vinter! Hade varot kul med Stockholm med!

NEJ MEN, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på min OH SO LOVED Moulin Rouge-film. (Fastän den är tre veckor försenat inlämnad)

Ciaooooooooooooo!

D. Make up studion


Så här fint sminkade Jeasmine mig idag. Temat var 70-tal / disco. Igår var det 50-tal / Marilyn Monroe. Ni får se bilder på det sen när jag fått dem. Duktig hon är va?

D. Jag rear ut min själ...

Helt ärligt. Jag ger upp! Jag orkar inte en enda jävla dag till i detta skitlandet. För helvete det är, utan tvekan, en ny istid på väg. Man går utanför dörren, och fryser ihjäl. Tappar humöret totalt och tänker "fryser jag inte ihjäl så tar jag död på mig själv". Helt jävla ärligt. Kylan är väl kanske inte mitt största problem. För tillfället är det min bil, som ligger inne med kassa bromsar, repor och en buckla efter ett mindre missöde idag. Hösten kills me. Hoppas innerligt att vi beger oss av till Sthlm tjajor. Aiight?

Ett plus är att jag fått tillbaka min telefon. Det gick fort, alltså får jag väl ge dem 1-0. Nu är det istället tre som fuckar upp det för mig. Om jag sagt att Telenors (Xpress) säljare lurar folk så tar jag tillbaka det. Tre är det största jävla myglarna på den marknaden. Förra veckan ringde en säljare från Tre mig, från sitt privata nummer - lite märkligt tyckte jag, för att kolla läget och höra om jag ville ha ett mobilt bredband. Dålig säljare som han var fick han inget sålt. Jag frågade när jag måste säga upp abonnemang som år ut i december. Han svarade då i December. Jag började ana onåd, så idag ringde jag Tre för att kolla när jag verkligen måste säga upp det. Tre månader innan. Abonnemanget går ut den 17/12, imorgon är det den 17/9 alltså tre månader. Jag sa att det var inte vad den senaste säljaren jag pratat med sagt. Idioten försvarade sig med att han kunde inte se att jag ringt kundtjänst sen i Februari. OCH? Om de ringer mig då? Och vad i helvete har det med saken att göra. Självklart kunde jag inte säga upp abonnemanget själv då det står på min mamma, men ringa och förlänga abonnemang och sälja bredband går bra. Jävla idiotjävlar, tänker inte ha tre en dag mer än jag behöver. Jag lovar de kommer spärra mitt nummer hos kundtjänst fram till den 17 december. Nu får mamma ringa imorgon, och hon och telefoner är ju som.... Jag och telefoner.. haha!

Nu ska jag lägga huvudet under kudden och hoppas på bättre tider.

D. Room service

Killarna i Room Service tycker jag är jävligt gulliga. Jag såg dem igår. Vet ni var de håller hus? På Ibis Hotell i Malmö. Vad gör de där? De bar på tennisracket när de kom gående där, runt 22:30-tiden igår. Hrm...


Sjukt söta de där två tycker jag.

D. I'm gonna be a supermodel...

Nu ska jag in till Malmö och make up studion för att sitta modell för Jeasmine. Före och efter bilder får ni sen. Hemma ikväll!

D. Kundtjänst gillar inte mig...



Titta, jag lovar att så fort de ser mitt namn eller nummer så springer de. Låtsas att de är upptagna. Har försökt i en timme nu och äntligen svarade de! Nu är jag done med det mobila bredbandet i alla fall. Och en sak förresten, lilla kundtjänst, mobilt bredband är väl inte ett ord? "Skicka tillbaka dit mobilabredband". ehh?

Sen var det Din Dels kundtjänst jag ringde, kundtjänskillen HÅNSKRATTADE åt mig.Ett sånt där tyst hånskratt ni vet. Som egentligen inte ska höras. Men jag hörde, Adam på Din Del, jag hörde att du skrattade åt mig.

Här sitter en tjej som läst kurser som försäljning och service och tar skit från kundtjänster.Hrmpf!

D.

Vi fick en kommentar (wiiihooo hah):
Caroline
för att få fler läsare ska ni kanske piffa till er blogg, en häftig header eller nåt, ärligt, så tycker jag den ser lite fjantig ut, babyrosa, lite fjortis, och när jag läser verkar det inte som om det är de ni vill... Två pumor vill väl inte se fjortisaktiga ut:s
Så en häftg header på er rosa bakgrund i så fall, hade varit snyggt:D

Lycka till!

Ett litet svar då, varken jag eller Olivia är någon höjdare på design (men det ser ni ju) på bloggen. Tycker helt ärligt det är skitsvårt. Så om någon vänlig själ vill hjälpa oss med en snygg header eller liknande, släng in en kommentar!

D. Jag har problem med mig sjäv...

Jag har alltid min sms-signal ljudlös. Varför? Jag hatar tystnaden som uppstår när man inte får svar på ett skickat sms. Därför ser jag till att det alltid är tyst. Har jag problem? Lite. Hade fått sms av Malin för ca en timme sen, detta läste jag nu då jag av en slump tittade på telefonen. Tänk, hade jag inte varit så rädd för tystnaden hade jag inte varit så ensam nu. Nu är det bara jag och tystnaden. Typiskt!


D. Vi måste leverera

Denna blogg är lite seg känner jag. Nu måste vi göra något Olivia. Något drastiskt. Få tillbaka våra läsare (vi hade faktiskt en del i början). Hur ska vi då gå till väga? Det är inte så att vi lever tråkiga liv, verkligen inte. Vi är nog bara trötta. Jag erkänner, här och nu, att jag har en djup höstdepression. Hur detta då uttrycker sig:


- Jag är sällskapssjuk, jag behöver någon. En varm, mysig, fin man. Eller bara en vän, men alla är upptagna ikväll. Eller bara helt för långt här i från.
- Jag har inget behov av att handla kläder eller annat. Det är mörkt, man måste ha mycket kläder på sig. Jag vill vara brun och visa benen året runt ju. Vill inte frysa och protesterar där med genom att, just det, frysa i mina sommarkläder lite till.

- Jag tittar runt efter en ny bil, en snabbare, finare, lyxigare (drar paraleller med en gubbsjuk 40-åring = depression)
- Jag är rastlös, jag måste göra något annars tänker jag för mycket.
- Jag behöver åka någonstans, en resa måste bokas snarast. Tjejer, Stockholm... NU!

- Jag drömmer mardrömmar, som aldrig förr. Inte så hemska egentligen, bara ångestladdade jävlar.


Okej, detta kanske inte får upp vår statistik. Men dock. Det kanske är nu vi ska berätta student- 2008- historien?


Eller så bjuder jag bara på en ful bild så länge...


D. Vi fick sms:

"Vart jag än åker så får jag ligg."
Klockan 21:58 igår fick jag och Olivia detta sms. Mest bara för att vi skulle veta att det där är vår homie, och så funkar han. Kanske hade varit mer okej om detta skickats senare, närmare morgonen, får då hade det med all säkerhet varit spritens talan. Men innan kl 22, nja. Någon som är sugen? Kommentera så får du nummer :) haha

Och så i natt, halv fem, ringde min telefon. ALLTID de helger/kvällar jag tar det lugnt strömmar fyllesamtalen in. Skickade iväg ett sms till mannen bakom samtalet att det är inte okej att ringa så där. Fick till svar Har du blivit toffel? Nej, men även jag kan behöva en lugn kväll!

O. Perfectiano

Idag mår jag fantastiskt! Visst, är fortfarande förkyld, men bortsett från det känns allt strålande.
Det blev ingen hångel-kväll igår med Martina&Pontus, utan blev tillfrågad att vara en speciell tjej, en sån där tjej som jag annars inte brukar vara, en sån som tackar ja till i vissa fall over the top nerdy things.
Låter invecklat, men gillar helt enkelt inte att prata om mitt privatliv helt öppet :)
Iaf, det blev hur mysigt som helst!

Idag har jag jobbat tillsammans med Lisett, eftersom vi båda har varit sjuka har vi inte setts på ett tag, och visst var det lika fantastiskt som vanligt, den tjejen är amazing :)
Efter att jag slutat kilade jag in i Martinas salong och drack kaffe, eftersom vi har turen att jobba i samma köpcenter.
Sen la jag under lite kläder jag ska handla på måndag, och avslutade det hela med att stå och prata med mina babes Emelie och Mija, fick glass, nötter och choklad! VILKA FINA VÄNNER JAG HAR VA :)
Nästa vecka ska jag och E göra naglar.. Can't wait!

Nu väntar jag bara på att bli hämtad av D, sen sticker vi och handlar maaaaud till ikväll!
OCH SJÄLVKLART kom jag på den fina idén att vi ska spela sällskapsspel med tjejerna idag.. Ja, vad har hänt med mig! :)

För övrigt trivs jag sjukt bra med mitt ljusbruna långa hår.. Älskar förändringar!

HAVE A GOOD ONE!

D. Carolina, vad gööör du?

Klickar mig in på Stureplan.se och ser att Gynnings blogg numera ligger på Stureplan. What? Carolina är för cool för stureplan. Hon är för cool för det mesta faktiskt.

Sen klickar jag mig in på finest och Katrins blogg och finner det här: http://www.improveme.se/magazine/2217.
Låt inte Blondinbella eller von Sydow eller någon annan vinna. KATRIN säger jag bara för jävelen.

Nu ska jag fixa mig och sen äta taco. Jag klättrar på väggarna här.

D. Okeej..

Det står fortfarande 0-0 i kriget mellan mig och Telenor. Fakturan är kirrad nu ska vi bara se hur lång tid det dröjer innan jag får min telefon.

Igår var en minst sagt intressant kväll. 4 personer, 2 flarror vodka... Kaos! Nej men crazy combination hade en riktigt nice kväll tillsammans med två män. Jag var in love med min bilnyckel och höll den i handen hela kvällen. Varför? Ingen aning. Upptäckte att jag hade nyckeln i min ficka och sa "Här är ju min bilnyckel... VARFÖR HAR NI INTE SAGT NÅGOT? Jag behöver ju den" hahahaha. Jaha? Annars inkluderade kvällen, en crazy biltur, business genom fönster, drinkar och roliga kommentarer. Kvällen avslutades då en av männen trillade ner från soffan, låg rak lång på golvet och sa "Alltid lika roligt".

Idag då, tja jag och Angie har varit lagom flottiga. I stan! Men det är inte så intressant. Jag släppte av Angie hemma och körde sen för att handla. Parkerade närmast ingången till skotten, för att slippa gå. När jag kom ut såg jag att på min plats stod en annan bil... min bil stod längst ner på parkeringen. Fy i helvete så rädd jag blev. Något är fel på mina bromsar och jag tackar gudarna för att där inte stod bilar parkerade bakom min.


Nu ska jag fixa för tacokvällen!


O. Right and wrong

Ja-aa, jag är kvinna igen. Med långt hår. Thank God!

Iaf, min lilla ynkliga sjukdom börjar sakta men säkert avta och jag är numera bara förkyld. Men jag undviker ändå större kontakt med människor eftersom jag låter som the devil himself.

Igår var det hemligt mys, och visst var det mysigt :) Ovant, visserligen, men mysigt.
Tror på riktigt att jag numera har transformerats till en av de där tjejerna som vi oftast fnissar lite åt, de där små-töntiga.
Men helt ärligt, visst är töntigt bara gulligt egentligen :)
Och nej, Daniella och Martina, nu menar jag inte att det är okej att sitta knäpptysta i en bil medans When a man loves a woman går på radion och man kärleksfullt kramar varandras händer. It's not okey.
Men det där andra, mittemellan :)

Jaja, helt annorlunda är jag inte. Jag måste ju kunna kallas isbiten ibland hallå!

Just nu sitter jag och väntar på att Marty kan ringa och ge besked om hon och jag samt våran gemensamma flickvän Pontus ska se på film ikväll. Annars tänker jag utan tvekan bänka mig framför TVn med mammi, Melwin och KANSKE några kg av något fint.
Imorgon är det mys och allt det där fina ni vet, snygga tjejer i myskläder (tror nog jag lyckats få folk att inse att mjukiskläder är mer än okej. Om de är snygga, annars är det ett stort no way josé), tacos och ja, allt det där.
Ska sova hos the D eftersom hon har sitt mansion för sig själv, och på söndag kör vi brunch.
FIIIIN HELG!

See you :)

D. Sova

Nu ska jag sova. Ska vara utvilad imorgon då telenors kundtjänst ska få på fan.

Och så ska jag vara utvilad så jag kan vara med min lilla örnbebis.


D. Telenor up in my ass...

Nu får de fan ge sig. Min mobil är på lagning, jag har ingen lånetelefon. Jag har Emelies gamla. Idag får jag ett sms om att mina senaste faktura inte är betald. Hur i helvete kan något som är på autogrio in vara betalt, när där är pengar på kontot att betala x antal räkningar för om man så vill. Sitter i telefonkö hos kundtjänst i tjugo minuter. 20. 20 jävla minuter! Går in i butiken och får till svar ungefär "jaha". Efter ett tag berättar telenoraren att kundtjänst inte funkar idag. Nähä? Då får väl du lösa det. Nej jag får ringa imorgon. Skickar sms till folk på Telenor Xpress i hopp om att någon kan hjälpa mig. Ingen kan göra något. Förstår Telenor vad som händer om de stänger av mitt abonnemang, som är min företagstelefon, för att de inte fixar autogiro? Min telefon kommer vara inne i ca 2 veckor, en halv månad alltså. Jag betalar runt 450 kr i månaden, BARA för abonnemanget och telefonen. Är det då rätt att jag ska vara utan telefon i två veckor och ändå betala så äckligt mycket när jag inte ens får en lånetelefon? Och hade jag fått en hade den inte levt upp till hälften av vad min Nokia trots allt klarar av. Nu är det fan krig. Telenor i Trelleborg kan ju höra hur trevligt det var för dem på Hansa att dras med mig för att de var retards. Inte kul! Jag vet inte hur många gånger jag skällde ut dem där inne, och i hur många månader jag hade klydd hos dom. Telenor ska fan få veta att dom lever! Idioter. Mitt humör är sämst idag, pga Telenor och deras skitservice. Först klyddet med telefonen och nu abonnemanget. Det är krig säger jag bara, kriiiig.

O. I told you so-2

Alltså, helt ärligt, karma foks'. Jag har alltid trott på det, och kommer förevigt att göra det.
Gör man något bra, får man något bra tillbaka. Gör man något dåligt, får man helt enkelt samma medicin tillbaka.
Jag kan nu berätta för er att ja, jag har hamnat i karmans helvetiska händer, men dock har jag ingen att skylla på förutom mig själv.
Jag har gjort något styggt (och denna gången är det inte genom att ha slängt sopor på marken, VILKET MAN INTE FÅR, och som jag aldrig gör. Det är bara töntigt och onödigt.) och blir nu straffad för detta.
Jag tänker inte fläka ut och berätta vad jag gjort, men det är lagom styggt och jag borde väl egentligen inte bli direkt såhär hårt straffad som jag blir.

Iaf, jag ska berätta om det fina lilla, eller rättare sagt, de två små fina straff jag är slav under för tillfället:
1.
Jag är sjuk! Så jag måste ligga hemma i mitt täcke som vilken annan vårrulle som helst.
2. Idag var jag hos Martina på salongen för att färga håret, allt gick hur bra som helst och färgen såg superb ut. Något som däremot fick sig en riiiktig smäll (förutom mitt ego) var mitt älskade löshår. Mitt fina, underbara helt fantastiska löshår.
Jag hade sett framemot en fin choklad-helhet med lite ljust it, och allt såg ljust ut. Förutom då mitt älskade löshår som såg ut som en enda stor jamaicans dread.
Vi fick snällt plocka av det och jag bölade minst sagt en smula, men Martina lovade att vårda det som sin bebis hemma hos sig, och har jag tur kan jag sätta i det igen imorgon.
Annars får jag besöka den sexiga mannen på måndag och handla nytt.

Gå inte emot karma, för då går karma emot dig!

Så nu ska jag helt enkelt fortsätta vara en good girl så att mitt karmakonto kan bli en smuuuula bättre.


D. Bad girl

Jag har svullat idag. Som aldrig förr. Har haft min specialardiet i typ två veckor nu. Men idag råkade jag svulla så då kunde jag lika bra fortsätta. Började med Mc Donalds, sen kladdkaka, sen macka, sen tonfiskgratäng (delfingratäng), sen godis, sen glass och sen ostbågar. Nu mår jag... SKIT! Det är bättre att inte äta. Fy i helvete som jag mår. Förr kunde jag äta sådär flera dagar i veckan. Nu, jag är trött, vill spy, det snurrar i huvudet... och i magen. Aldrig aldrig mer svull.

Jag har förresten lämnat in min telefon. Telenor dödar mig. Jag saknar min Nokia, även om den är skit. Jag har Emelie sony ericsson, och den kan jag inte hantera. Ska leta fram min gamla Nokia, serri. Typ, en 3310 fast med kamera och polyfona ringsignaler... och antenn. Fattar ni? Antenn. Vill ni veta det absolut värsta, jag fick den för att min Sharp gx25 ferrari inte fungerade och det fanns inga fler på marknaden. Då fick jag en uppgraderad 3310. MED ANTENN. Och nu ska jag leta fram den.

God natt säger Svulliana

O. I told you so

Jag avskyr att vara sjuk, eftersom jag blir så fruktansvärt rastlös. Men orkar ändå inte göra något. No way josé att jag tänker ligga inne i min dock underbara säng dessa dagar.
Gick till jobbet men Jenny skickade hem mig och sjukanmälde mig till imorgon. Ändå skönt :)
Så nu är jag helt fantastisk i mjukiskläder!

Ska snart ner och fixa lite thailändsk mat, jag är utan tvekan fantastisk även när det kommer till matlagning!
Sen kommer Lovisa hem, min lilla bebis. Även Minna kikar förbi senare för att kolla på Top Model, myyyyysig kväll.

När jag är sjuk brukar jag alltid se lite extra positivt på saker och ting, för att inte mögla bort och dö helt och hållet i i mina (dock så fantastiska) mjukiskläder.

Så, en lista på helt sanslöst, glamourösa, underbara saker jag har framför mig:

- Färga håret ljuschokladbrunt imorgon, på min absolut bästa lilla väns salong, MARTY!
- Förhoppningsvis lite hemligt mys i helgen. Dock inte bara hemligt, eftersom jag räknar med Martina och Malin och andra snygga tjejer och, självklart, mat, ena dagen under helgen.
- Födelsedagsmiddag för Anna i Malmö nästa helg, all dressed up och hela köret
- Pool party med, än en gång, Annababy
- Lön (höstkläder here I come)
- Börja på något, än så länge hemligt, med, ja vem annars, ANNA!
- Okej, inte i den närmsta framtiden but still, en viss fabulös fest för min fina Tulay som innebär riktigt uppklätt med "balklänningar" och allt.
- OCH MYCKET ANNAT!
Denna hösten kan man inte annat än älska :)

HAHA och ja, Daniella, du var wildness it self i lördags! Lilla bebis!

Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv och gräva ner mig i Melwins lurviga päls!





Me and my baby :)


D. Right now

Okej, jag har haft min telefon (Nokia 6510) i typ... 4 månader. Nu är den fucked up. På riktigt. Telenor har ingen lånemobil till mig, och tycker inte att jag ska vara arg för att jag har en skittelefon. Jag kan få en lånetelefon, kanske, på torsdag. Sist fick jag en 3310, sen en 3510i. Har alltid haft klydd med telefoner från telenor, men min LG från tre funkar utmärkt. Tre som jag vill bli av med, Tre som är retards. Jag sa detta till telenorkillen, att jag har haft otur med telefoner med telenor. Killen trodde då på allvar att jag trodde det var skillnad på en Nokia köpt hos tre och en Nokia köpt hos Telenor. Hoppas innerligt att en man kan do some business och fixa mig en telefon för Telenor i Trelleborg är ju efterblivna. Ja,alla utom en av dem. Var han där idag? Naj. Jag är angry.

Skit i det nu. En ball sak hände i lördags kom jag på. Jag var nere i hotell-lobbyn och studsade runt. Två fyllon, gubbar alltså, får syn på mig och den ena säger: Oj oj oj, vilken puma. Var har du varit i hela mitt liv?
HAHA han kallade mig puma. HAHAHA.

En annan sak Olivia berättade för mig idag var att i lördags, under ett tillfälle då det var helt tyst i rummet, hade jag börjat sjunga "I LIKE TO FUCK BITCH... YOU AIN'T GOT TO TAKE YOUR PANTIES OFF JUST MOVE 'EM TO THE SIDE". haha eeeeh?


Naj.nu är det sleepytime. Ni suger på kommentarer förresten!


O. Don't

Jaaa, jag vet. Jag är världens segaste när det kommer till att skriva blåågg.
Men är bara så sjukt trött och orkar inte sitta framför datorn, helt enkelt :)

Igår var intressant, roligt, och.. Intressant.
Seriöst, man slutar aldrig förvånas! Det finns så himla många olika människor.. Och vad hade världen varit om alla varit likadana? :)

Längtar iaf till nästa helg, som ska bli SJUKT lugn, och mysig! Om jag får som jag vill fullt ut :)

Nu ska jag sooova!

D. That's why you love her...

Söndagkväll och antalet läsare har ökat sen igår och förrgår. För att ni vill veta vad som hänt i helgen, aiight?

Fredagen spenderade jag med Angie i M-town. Vi var överallt! B.l.a i ett illaluktande hotellrum. Som sagt överallt och gjorde våra business.

Igår blev det utgång. Jag och några fagra honor entrade Azimiiis hotellrum där några fagra män befann sig. Det blev förfest och jag blev känd som springaren.Som sprang in och ut, upp och ner och ville ha springtävlingar. That's me. Jag gjorde även några klädbyten och kallade mig själv för G G G - Unit. Igen, that's me. Jag slog även rekord i att säga "Helt ärligt... ÄÄÄÄÄRLIGT ASSÅ.... ALLTSÅ HELT JÄVLA ÄÄÄÄRLIIIIGT" för många gånger. Well det blev taxi till Slagt och vakterna var lagom dumma i huvudet:
Vakt: Alltså... du har ju inte åldern inne det vet du va?
Jag: Nähä? Men jag har varit här i två år och varit här varje helg de senaste veckorna och nu ska du inte släppa in mig?
Vakt: Ha ha.. du har varit här i två år? Du är inte ens nitton? (hämtar en annan vakt)  HÖHÖ hörde du hon säger hon varit här i två år.
Jag: Ja men det har jag,ska du släppa in mig eller inte?
Vakt: Jaa... Är du en fin flicka?

Sen skulle de börja jiddra i garderoben. Jag hade keps på mig, jag körde ju stenhårt på G-unit.
Garderobstjej: Du måste ta av dig kepsen
Jag: VA?
Tjej: Ja du måste hänga in kepsen
Jag: Varför i helvete får jag inte ha keps? För att jag är tjej eller?
Tjej: Du måste hänga in kepsen säger jag (hämtar en vakt)
Vakt: Häng in kepsen eller gå ut härifrån
Jag: Jag hänger in kepsen om du förklarar för mig VARFÖR?
Vakt: För att du måste det.

Vakter kan nog vara det smartaste som vandrar på denna jord.


G G G-Unit

Väl inne på Slagt var det faktiskt skitkul. Dansade som galningar allihopa och jag pratade med lite för mycket okänt folk. När det var dags att bege sig var det mindre kul. Fick dryga telefonsamtal och ringde även några dryga samtal. Såg idag att jag dessutom fått ett sms: "What's up Gansta :)" haha säger en del om mig själv igår. Hela morgonen och förmiddagen idag har dock varit mindre kul. Har varit så arg och ledsen, gråtit och förbannat hela manssläktet. Jag vet inte hur löst det hela är nu, men jag hoppas innerligt att du har fattat nu. Och att min story gått  in i huvudet på dig. Hur vissa killar är funtade är ett helt mysterium. Fan så arg jag varit.  Bilder får ni imorgon! God natt!

There's something about her

Tänker inte skriva vem det är som skriver nu. Ni ska få gissa. Vem av oss råkade ut för detta idag (för det kan bara vara en av oss som råkar ut för sånt):

En helt spontan,oplanerad lunch med en man på Casa Blanca. I vår hemstad alltså. Lunchen flyter på förvånansvärt bra med tanke på vem sällskapet var. När vi käkat upp och jag (JAG!) betalat, för BÅDA så händer det. Jag tar min väska, svingar den lite för mycket över bordet och välter ut min läsk jag inte drack upp. Jag briser ut (högt) : Det var inte jag!!!! Sen springer jag ut och får höra "Du är ju det klumpigaste".

Tjaa, vem av oss kan det ha varit?

D. Okej, nu ska vi hänga ut de jävlarna...

Träffade Piroz idag, känns som hundra år sen we ruled the school tillsammans. Vi gick i stan och P gjorde det hon är bäst på. Dissa! Hon dissade de som behövdes dissas och hon gjorde det rätt:

P: Var kommer du ifrån? Balkan eller hur?
L: Nej... Italien
P: HAHA... Italien, dröm vidare
L: Vadå dröm vidare? Jag är där i från
P: Haha... Italienare är F I N A
L: Så du menar att jag är ful?
P:  Tja... Tolka det hur du vill

Sen är hon världens mest förvirrade människa också. Men det är en annan story.

Sen var det Angies tur att dissa och skälla. En kille på Telenor som verkade... tja, inte så smart som man säger. Förbannad var hon och det fick han veta. Så arg att hennes mamma sa till henne att gå och be om ursäkt. Men det är också en annan story.

Sen träffade jag Olivia (delägaren till denna B L O G G) och det var mysigt som vanligt.

Nu ska jag gå och få mina naglar fina. Sen ska jag jobba ikväll igen. Bubu


D. I'm a movement by myself, but I'm a force when we're together

Shu.  Ber om ursäkt för dålig uppdatering, av både mig och Olivia. Ibland har man inte tid. That's it. Eh.. okej, nu klickade jag på något konstig på tangentbordet så allt på skärmen blev mindre. WHAAAT? Hur ändrar man nu det här? Va fan. Klant! Jag skulle sätta en punkt så tryckte jag fel så blev det så här. Arrh.

Idag har faktiskt inget speciellt hänt.. Jobbat och sen solat och lite så med Angie Cool. Finfint.

Jag orkar inte anstränga mig och komma på något roligt att skriva om... hrrm.

Okej, en sak förresten: Ett gammalt ex  till mig hällde öl över Angie på Magget. Är det okej? Att ge sig på exets kompisar, what's up with that liksom? Som alla vet är jag krigisk. Mycket. Jag kan starta ett krig nu, är sånt här tillåtet då jävlar i det är jag med i spelet. Jag och Angie kom på några finfina hämdaktioner idag. Ohja. Jag hade gärna genomfört dem. Och är det nu så att det är kompisar vi ska ge oss på så kan det bara bli kul. Oj oj. Men vi skippar nog det va? Kuh, smartaste beteendet när man bor i en stad som Trelleborg.

Blaj blaj blaj ja. Nu ska jag städa undan lite och sen sova som ett litet fint djur. Jag är så förkyld och trött så det är sjuukt, Min näsa är en flod, det blir aldrig stopp på den.


Naj, vi hörs imorgon.

You're my shaaaawty lalala


D.

Nu har det varit lite segt här i bloggen tycker jag... Olivia! ;)

Onsdag idag, lill-lördag, en dag närmare helgen. Helgen kommer bli bra, om den blir som jag hoppas alltså. Det ska bli utgång med massa fina foaks, män och kvinnor, långa och korta, tjocka och smala. haha. På söndag är det ett år sedan jag blev singel. Det ska firas med en rejäl baksmälla, okej jag brukar ju inte bli bakis faktiskt. Så jag firar det på lördagen då, med massa drinkar och trevliga människor. Okej, kanske inget att fira egentligen. Men eftersom jag gillar singellivet så varför inte fira? Man firar ju när man varit tillsammans ett år, då kan man väl få fira att man varit ensam ett år? Ja. Okej, jag har inte varit helt ensam i ett helt år. Några män har det funnits i mitt liv sedan dess. Okej, inte några... Två män. Och det är ju inte så mycket. (Någon som lagt märke till att jag skrivit "okej" några gånger för mycket?).

Nu sitter jag på salongen och chillar. Har en sån där fin dag då jag har kunder hela eftermiddagen och kvällen, en sån dag då man kommer hem sent. Men det är kul det med! Angie kommer förbi och ska bli låtsaspermanentad haha. På tal om Angie så var vi inne i Malmö igårkväll och tog en mysig fika på Pronto. Mys mys.

Naaj, nu ska jag med mina skor till skomakaren. Behövs klackas om. Mina skor brukar ju se sådär trevliga ut efter en utekväll. Sen ska jag hem, hämta towels and stuff och sen är det dags för kunder. Wiiho.

D. JA-AAA-AAA

Jag, jag gjorde de Olivia.
Vet ni vad jag mer gjorde? Alldeles nyss tappade jag ett krossat solpuder... över mina nya byxor.

O. Menar du allvar?

Skrev Daniella precis ett helt inlägg om nästäppa?
Nej, nu måste jag verkligen skynda mig för att rädda henne ur det meningslösa träsket.
My God.

D. Mina nya byxor...

Tja, mina nya byxor. I love 'em. Ett par svarta "chinos". MEN, som alltid när jag har nya kläder ska jag grisa. Köpte dem igår, har dem på mig idag. När jag var på toa på daddyos work och skulle krana vatten drog jag på kranen lite för mycket.  Vatten all over mina byxor. Lagom i de regionerna där det ser ut som man kissat på sig. Jag gjorde en Mr Bean alltså. Sen lagom till det hade torkat spillde jag... varmt kaffe över mina ben. TUR att byxorna är svarta, men ändå. Så typiskt mig. Jag är klumpig, that's it. Ska färga och bleka en kund sen ikväll, fattas väl bara att jag får färg på mina nya byxor. he he.

Tja, blev ju lite shopping igår. Byxorna och en bag från Friis & co. Finfint. Idag shoppade jag också... en inhalator. Emelie ville hindra mig, jag blir ju så beroende. Har den i näsan hela tiden. Men det är så skönt. Alltså en sån där "Olbas" inhalator från apoteket, mot nästäppa. Emelie sa att jag är ju inte ens täppt i näsan. Och? Den rinner som en flod, mycket skönare att dra in lite menthol i näsan innan det ska rinna ut. Blir lite fräschare så. Oavsett om min näsa är täppt eller rinner så använder jag alltid nässpray eller Olbas. Det känns mindre jobbigt då. Nu vet ni det också. Men jag har ju som bekant mina små störningar, Olbas är en av dem. Jag är förkyld och det är inte kul alls. Och min röst, vad har hänt med den? Har varit hes hur länge som helst.

Kommer ett inlägg lite senare, vet vad jag ska skriva om men det blir så rörigt att skriva om byxor, nästäppor och sedan knepiga  ex ovanpå det. Vi väntar med det va..

Hallå, en sak bara. Kan inte ni som läser kommentera vem ni är?


O. Dreamer, or not

"Jag har mer tålamod än vad du har hårda ord"
Tålamod är verkligen något av det lustigaste som finns, eftersom man behöver det till allt. Allt!
Det är verkligen en skill, har man tålamod kan man klara nästintill allt. Har man inte det kan man lika gärna ligga kvar i sängen resten av sitt liv.
Ja, jag ska klara detta, för jag har fan tålamod.

Något jag däremot inte har tålamod till är att bara sitta hemma. Idag är min första riktigt lediga dag och jag är så fruktansvärt rastlös, så ska duscha och göra mig en smula mindre skrämmande, sen bege mig ner till stan och se om jag hittar något roligt.
Ska även besöka lilla Donny på hennes salong.
Seeeen ska jag nog gå en riktigt lång promenad med vår valp. Min familjs alltså, inte min och Daniellas. Fastän vi verkar dela på det mesta.
Dock inte män, har aldrig riktigt förstått mig på det fenomenet när girlfriends delar kött, men det kan också ha att göra med att jag inte klarar av att dela på mina egendomar.

Naw, visstja, sen kommer ju lilla Azimboo/poo på lördag, can't wait! Då ska vi vara ett fint och stort gäng som ska ut i Malmö, ska bli riktigt kul och sånt va!

Nej helt ärligt, jag är för rastlös och uttråkad för att sitta här.
SEE YOU :)


D. Shawty want a baller, someone who can spoil her (I guess it's true)

Hehe, nu är det jag igen. Tänkte, jag kan ju skriva lite om dagen nu.  Sen hinner jag inte, då har jag kunder.

Jag ska in på banken nu snart. Undra om jag hamnar i kassan med samma kille som alltid? Och om samma konversation som vanligt utspelar sig?:
Bankman: Heeej. Jaså, du ska sätta in pengar?
Jag: Jaaa...
Bankman: Du har annan bank? Enskild?
Jag: Jaaa... Skurups sparbank!
Bankman: Jaa..då blir det tvåtusen.

Helt ärligt. Han känner igen mig, han bör till och med kunna mitt namn och företagsnamn och allt vid det här laget. Jag ska nog säga "Tja du. Läget? Nu kommer jag med mina pengar igen. Precis som jag alltid gör. Du känner inte igen mig? Nähä... nä... Ja jag har skurups sparbank". Eller inte. Jag vågar inte använda insättningsautomaten heller, mina pengar fastnade där en gång. Det var inte roligt. Det var pinsamt! Okej, jag använder den om det är jättefina, raka pengar jag ska sätta in. Pengar som omöjligt kan fastna. Haha.

Efter bankeluren ska jag shoppa en väska tänkte jag. Jag behöver en väska, ett par sneakers och så behöver jag fixa mina naglar (vilket ska göras på torsdag) sen är jag nöjd. Men har jag cash? Det är ju frågan det. Hrm ska bege mig ut på stan nu i alla fall. Banken, försöka hitta en väska och en lunch bestående av en cola zero. Inte så hungrig nu för tiden. Det är ju bra. Har en övervikt på några kilo alltså.

Onödigt inlägg, jag vet! Men ändå. CIAO!

D. Cool down down, don' act a fool now now

Shu. Måndag. Alltid lite lagom ångestladdat. Men det är fint väder, det gillar jag. Så fint väder att jag blir sugen på en drink. Fråga mig inte hur det går ihop. Satt och tittade ut och tänkte "Så härligt väder... En god drink... hrm... DET hade varit fint nu, i det fina vädret". Men skitsamma, det är måndag och då finns drinkar inte på världskartan.

Jag har ju haft en riktig rehab-helg. Jag känner mig inte så tjock som jag brukar göra på måndagar. Tjock, ja. Smällfet? Inte lika. Och på tal om det, min spritlösa helg alltså, så fick vi en kommentar:
Postat av: Thea

Visste ni inte att det bara är nördar som super innan dom går ut???
Yeeeeaaaa för alla som vill vara sig själva!!!

Och jag måste bara få svara på detta. Nördar som super innan dom går ut? Ordet supa kan förresten vara det värsta ord som finns. För mig, och mina kompisar, handlar "drickande" inte om att ändra personlighet eller så. Jag är alltid pretty utflippad, faktiskt. Vad som händer med mig när jag blir berusad är att jag mest blir förvirrad och en aning mer högljudd. Jag blir mig själv, gånger tio ungefär. Och jag är rolig! En pajas är jag, det har jag alltid varit. Jag behöver inte dricka för att kunna gå ut och ha roligt faktiskt, jag hade kul i helgen verkligen. Men att dansa nykter är inte kul, det måste ni hålla med om. Stel som en pinne! Och våga vara sig själv? Vad har det med saken att göra, det verkar ju bara bevisa en del om kommeteraren själv. Jag skulle vilja påstå att vi är oss själva till 100% alltid. Riktiga orginal är vi! ha ha


RSS 2.0